LAUP-ANDAN: FÖR DIN INTEGRITET, SÄKERHET OCH REGLER

Integritet

Här på Laup tar vi din integritet och ditt privatliv enormt seriöst.

 • Vi delar inte dina uppgifter med någon, inte ens personalen. Ditt lösenord är krypterat så inte ens serveradmin kan se.
 • Din IP-adress kommer inte att delas med någon. Det är låst och säkert i vår databas!
 • Din e-postadress delas inte. Att använda ditt riktiga e-postadress är viktigt om du glömmer ditt lösenord!

Vi kan med glädje lova dig att din information är säker hos oss.


Säkerhet och riktlinjer

Detta är The Laup Way, Laups riktlinjer! Notera att detta inte är våra Terms of Service. Om du inte följer dessa regler kommer du att få varningar och om du fortsätter att bryta våra regler kommer du att bannlysas omedelbart utan några fler varningar. Tack för att du spelar rättvist!


 • Hot och skrämsel mot spelare är STRIKT förbjudet. Det är helt förbjudet att på något sätt hota någon eller försöka skrämma någon. Du får till exempel inte säga att du skall beställa eller skicka något till någon annan eller hota på något annat sorts vis. Du kommer att bli varnad till att börja med och fortsätter du leder det till permanent bannlysning.
 • Laup är en egen värld där man får vara vem man vill. Det är STRIKT förbjudet att försöka ta reda på info om andra spelare. Det är inte tillåtet att försöka leta, fråga folk, eller skriva ut något annat än eventuellt förnamn om det är välkänt sedan innan. Spridning av information ger direkt bannlysning och kan i särskilda fall leda till polisanmälan.
 • Tjata inte på personalen om emblem, mynt, rares, namnbyte, tillgångar eller dylikt. Vi ger ut emblem osv vid speciella tillfällen endast och vid events. Vi erbjuder massvis med kommandon och massvis av tjänster i våra medlemskap. Alla vill eller kan inte betala så vi erbjuder massvis med erbjudanden där du kan få ihop kristaller gratis till alla våra tjänster.
 • Vi uppmanar spelare till att köra casino och erbjuder därför hyckleriskydd. Personal sitter ej som vittnen, men vi erbjuder hjälp om du blir hycklad genom vår helpdesk. I ärendet skall det finnas exakt tidpunkt, vilket rum det skedde i, vilken möbel det handlade om och det krävs att båda spelare skriver vilket nummer båda får. Finns det vittne så är det större chans. Vi kan tyvärr inte lösa alla hycklerifall så kom ihåg, gambling på din egen risk.
 • Att på något vis marknadsföra konkurrerande webbplatser är förbjudet.
 • Vi vill låta alla användare få göra sitt, så att svära eller lalla runt är okej, sålänge det inte går till en överdrift. Personalen väljer när det är nog och då är det nog. Det är fritt fram att prata om precis vad man vill, men blir du varnad så måste du följa personalens ord.
 • Ditt konto är främst ditt ansvar. Glömmer du lösenordet och har angett fejk mail återställer vi ditt konto utan problem. Vi finns till din förfogan rörande allt på Laup men ansvarar inte för något som inte rör Laup. Ha därför inte samma lösenord på olika communityn och försök att undvika andra communityn helt eftersom det finns klara bevis för att de ger ut användarinfo, IP-Adresser, databaser m.m. Om någon tar dina möbler genom att logga in på ditt konto så kommer vi återställa dem åt dig.
 • Grovt ovårdat språk och betéende gentemot personal eller medlemmar är inte okej och skall lugnas ner om personalen varnar om det. Om inget händer trots varningen ges det en mute på 10 minuter. Detta ökar gradvis tills 4e gången då det ges en 2-4 timmars bannlysning. Fortsätts det när bannlysningen är över blir det bann på ytterliggare 24 timmar. Fortsätter det återigen blir det 30 dagars ban.
 • Sexuellt ofredande eller annan form av ofredande är strikt förbjudet och resulterar i omedelbar bannlysning på ett dygn. Fortsätter det ökar det till en vecka, osv.